Haveservice

Vi tilbyder alverdens services inden for havearbejde. Herunder græsslåning som kan blive ret omfangsrigt, hvis man ikke har den rette maskine til opgaven selv. Vi tilbyder græsslåning til private såvel som erhvervskunder og én ting, som i altid kan være sikre på, er, at græsplænen efterlades flot og veltrimmet. Det er helt op til jer at vælge, hvilken løsning i finder mest passende. Har i eksempelvis brug for en aftaleordning, hvor vi kommer på nogle forudbestemte datoer og dermed holder græsset pænt og nydeligt, kan vi sagtens finde ud af det.

Derudover tilbyder vi hækkeklipning. Det er vores erfaring, at hækkene trimmes og klippes ned mindst to gange årligt. Hækkeklipning kan sagtens gå hen og blive en kompleks størrelse, når høje og besværlige hække skal klippes. Derfor står vi til rådighed. Vi har alt det nødvendige udstyr og ekspertise til at give jer et godt resultat – hver gang. Har i brug for en aftaleordning, så finder vi også ud af det!

I tillæg til dette udfører vi et væld af opgaver inden for haveservice eksempelvis at lægge sten og fliser ud. Har du andre forespørgsler, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi tilbyder alle vores kunder et uforpligtigende tilbud og en kompetent vejledning.

Scroll til toppen

Skriv til os for et uforpligtende tilbud

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.