Om os

AK Ejendomsservice er en familieejet virksomhed bestående af en far og en datter, hvor datterens mand tilmed er driftsansvarlig. Den samlede brancheerfaring er på mere end 39 år. Udover de to ejere, så er der to andre aktive søskende, som hjælper til i firmaet. Vi kan derfor med stolthed i stemmen sige, at vi mener det alvorligt, når vi kalder os en familieejet virksomhed. 

Drømmen om at springe ud som selvstændig har altid været der, men grundet flere vanskeligheder i forbindelse med at tage springet, har det krævet nogle år som ansat i rengøringsbranchen førend det kunne blive en realitet. Faren har været inspektør i tre forskellige firmaer, mens datteren har været leder i BioSan i fire år. Dette danner rammen for en familie konstellation, der er sat i verdenen for at tilbyde professionel og dedikeret ejendomsservice.

Vi opererer fra vores base i Glostrup, men er naturligvis til rådighed i forbindelse med større erhvervsopgaver på Fyn eller i Jylland. I vores logo figurerer der en albatros og det er ikke en tilfældighed. Vi har nemlig mange ting til fælles med denne pragtfugl: vi arbejder i døgndrift og er altid tidligt oppe. Det betyder at vi til hver en tid kan tilbyde dedikerede, professionelle og effektive hænder, når du skulle have brug for det!

Scroll til toppen

Skriv til os for et uforpligtende tilbud

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.