Speciel opgaver

Vi tilbyder et væld af specialopgaver hos AK Ejendomsservice. Det omfatter alt fra facaderens af udvendige bygninger, algebehandlinger, behandlinger til at fjerne og undgå skimmelsvamp til imprægnering af facaden, som minimere den fremtidige risiko for en krakeleret eller ødelagt facade. Derudover har vi erfaringerne med at fjerne betonsyre fra bordplader, som er dryppet ned fra loftet, som kan være en vanskelig opgave at udføre korrekt, hvis man ikke har det rette udstyr og produkter til det. Inden for gulvbehandlinger tilbyder vi polish-behandling, som både kan give dit gulv et nyt liv og/eller et nyt og moderne look.
På listen over specialopgaver finder du også elevatorrengøring af døre og rammer, som renses med stålrens på effektiv vis. Slutteligt kan vi tilbyde fjernelse af beton og mørtel på vinduesrammer, trapper og lignende uden at det beskadiges.

Har du forespørgsler?
Ring, hvis i har yderligere spørgsmål og hvis i har behov for at få et uforpligtigende tilbud på udførslen af en opgave. Hos AK ejendomsservice står vi altid klar til at vejlede og rådgive vores kunder efter bedste evne og med et glimt i øjet.

Scroll til toppen

Skriv til os for et uforpligtende tilbud

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.