Få udført professionel ejendomsservice

En alsidig virksomhed med god service

AK Ejendomsservice er en alsidig virksomhed, der varetager mange forskellige opgaver. Vi holder til i Greve, men vi kører også ud til både Herlev, Glostrup og resten af Sjælland for at hjælpe dig i mål med dine projekter.

I forbindelse med større erhvervsopgaver sender vi også gerne personale til Fyn og Jylland.

Ejendomsservice til gode priser

AK Ejendomsservice er en virksomhed med fokus på kvalitet. Vi møder altid op med kvalificeret personale, så du får en professionel service – hver gang. Vi har adgang til det rette udstyr og maskinel til de forskellige opgaver, så vi nemt kan klare opgaver for både private og erhverv.

Ingen opgave er for stor eller for lille, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i ejendomsservice til en god pris. Vi lever af tilfredse kunder, og vi bestræber os altid på at give så effektiv og problemfri en kundeoplevelse som overhovedet muligt.

Det tilbyder hos AK Ejendomsservice

Vi har ressourcer til at varetage en bred vifte af opgaver, og vi leder altid efter nye arbejdsområder, som vi kan tilbyde vores kunder.

Derfor udfører vi også en lang række af forskellige opgaver som:

  • Byggepladsrengøring
  • Erhvervsrengøring
  • Flytterengøring
  • Privatrengøring

Vi har også stor erfaring med:

  • Haveservice
  • Snerydning
  • Vinduespudsning
  • Vandskader
  • Dødsbo

Hvis det ikke er nok, kan vi også træde i kræft som vicevært, trappevasker og gårdmand, hvis din ejendom har brug for ekstra hænder.

Har du behov, rykker vi ud akut og har personale på døgnvagt. Det betyder, at vi til enhver tid kan tilbyde dedikeret, professionel og effektiv hjælp uanset situationen.

Kontakt os med det samme

Uanset om det er en trappevask, viceværtservice eller en anden opgave, du vil have klaret, er vi din ejendomsservice. Vi står klar med et uforpligtende tilbud, hvis du er interesseret i vores professionelle hjælp.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om netop dit problem eller dit projekt – så hjælper vi både med at vejlede og med at finde den rette pris.​

Udtalelser fra vores kunder

"Deres have team er fantastisk"

Jeg anbefaler normalt aldrig virksomheder, MEN jeg bliver simpelthen nødt til at give AK Ejendomsservice et par ord med på vejen. Jeg er dybt imponeret over hvor effektive og ikke mindst hvor dygtige dette team her er! Deres HAVE TEAM er fantastiske. Ak Ejendomsservice er et eksempel på at service, kvalitet og færdigheder også kan komme med betalingsvenlige priser. Tak for jeres hjælp og jeres venlighed!  Jeg vil anbefale AK EJENDOMSSERVICE og det er ikke sidste gang.

Pernille Marcell

Skriv en anmeldelse til os på Facebook

Har du benyttet en af vores mange services og ønsker du at fortælle om din oplevelse? Så vil vi meget gerne høre din mening.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeld os på Facebook

​Kontakt os

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage med svar på mail inden for 3 timer i tidsrummet 08-22.

Ved akut behov ring på telefon31 31 76 20.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os

Vi er din totalleverandør

Vi er din totalleverandør med vores brede vifte af services.

Vi giver altid en fair pris på opgaven

​Vores priser er fair, så du får den bedste oplevelse.

I os får du en Flexible samarbejdspartner

Få lavet en aftale der passer til dig og dit behov allerede i dag

vores medarbejdere er STABILE

Vi vægter service højt og derfor har vi kun stabile medarbejdere.

hos os er der Døgnservice

Du kan ringe til os 24 timer i døgnet ved akut behov.

Vi klare alt for jer ... og så går vi op i bæredygtighed

Vi har en bred vifte af kompetencer og går op i de bæredygtige løsninger.

Vi opererer fra vores base i Greve, men er naturligvis til rådighed i forbindelse med større erhvervsopgaver på Fyn eller i Jylland. 

I vores logo figurerer der en albatros og det er ikke en tilfældighed. Vi har nemlig mange ting til fælles med denne pragtfugl: vi arbejder i døgndrift og er altid tidligt oppe. Det betyder at vi til hver en tid kan tilbyde dedikerede, professionelle og effektive hænder, når du skulle have brug for det!

kontakt os

AK Ejendomsservice ApS

Lunikvej 23, 2670 Greve

CVR: 40096523

Telefon: 31 31 76 20

Mail: info@akejendomsservice.dk