Erhvervsrengøring af kontorlokaler og andre typer virksomhedslokaler

Er jeres kontorer og arbejdspladser for vanskelige at holde rene, eller har I bare ikke selv tid eller mulighed for at stå for opgaven? Så lad os hos AK Ejendomsservice varetage jeres erhvervsrengøring. Vores rengøringsfirma har alle de specielle artikler og det helt rette udstyr til at udføre rengøring til erhverv.

Vi tilbyder grundig og professionel rengøring af kontorlokaler og andre former for virksomhedslokaler i blandt andet Greve, Herlev, Glostrup og omegn, men vi tilbyder også rengøring af virksomhed på resten af Sjælland.

Vi har 30 ansatte, og vi kan varetage alle opgaver lige fra rengøring til desinficering af skoler og hospitaler og vinduespudsning. Skulle jeres gulve trænge til en polishbehandling, kan vi også være behjælpelige med dette. Vi kan udføre polishbehandlinger af alt fra marmor til linoleum. Uanset hvilken slags rengøring du søger kan du stole på at vi kan påtage al slags rengøring af overflader og effektiv bekæmpelse af bakterier med fokus på top hygiejne og kompetent service.  

Bæredygtig og miljøvenlig erhvervsrengøring

Uanset om I har brug for vores hjælp til almindelig hverdagsrengøring eller hovedrengøring, så kan vi udføre professionel erhvervsrengøring efter lige netop jeres ønsker og behov. I kraft af vores samarbejde med BioSan kan vi garantere, at vi kun anvender de bedste biologiske og mest bæredygtige produkter på markedet.

Derfor skal I indgå en serviceaftale med vores firma

Der er en række gode grunde til, hvorfor I lige netop bør indgå en serviceaftale omkring kontorrengøring eller andre former for erhvervsrengøring med vores virksomhed. Når I vælger vores rengøringsfirma, får I:

  • En totalleverandør
  • Udført professionel rengøring af stabile medarbejdere
  • En fleksibel løsning
  • Døgnservice
  • En fair pris

​Ønsker I at indhente et tilbud på en skræddersyet løsning på jeres erhvervsrengøring?

Hvis I er på udkig efter en fleksibel og stabil leverandør af erhvervsrengøring & ejendomsservice på Sjælland, så er vi hos et oplagt valg. Vi har stor erfaring inden for faget, og vi kan tilbyde en skræddersyet løsning. 

Ønsker I at indhente et uforpligtende tilbud eller høre mere om vores løsninger, hører vi meget gerne fra jer. Vi ser frem til at hjælpe jer med rengøring af lokale, og vi rykker bl.a. til Greve, Herlev, Glostrup og mange andre steder på Sjælland!

Udtalelser fra vores kunder

"Deres have team er fantastisk"

Jeg anbefaler normalt aldrig virksomheder, MEN jeg bliver simpelthen nødt til at give AK Ejendomsservice et par ord med på vejen. Jeg er dybt imponeret over hvor effektive og ikke mindst hvor dygtige dette team her er! Deres HAVE TEAM er fantastiske. Ak Ejendomsservice er et eksempel på at service, kvalitet og færdigheder også kan komme med betalingsvenlige priser. Tak for jeres hjælp og jeres venlighed!  Jeg vil anbefale AK EJENDOMSSERVICE og det er ikke sidste gang.

Pernille Marcell

Skriv en anmeldelse til os på Facebook

Har du benyttet en af vores mange services og ønsker du at fortælle om din oplevelse? Så vil vi meget gerne høre din mening.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeld os på Facebook

​Kontakt os

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage med svar på mail inden for 3 timer i tidsrummet 08-22.

Ved akut behov ring på telefon31 31 76 20.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os

Vi er din totalleverandør

Vi er din totalleverandør med vores brede vifte af services.

Vi giver altid en fair pris på opgaven

​Vores priser er fair, så du får den bedste oplevelse.

I os får du en Flexible samarbejdspartner

Få lavet en aftale der passer til dig og dit behov allerede i dag

vores medarbejdere er STABILE

Vi vægter service højt og derfor har vi kun stabile medarbejdere.

hos os er der Døgnservice

Du kan ringe til os 24 timer i døgnet ved akut behov.

Vi klare alt for jer ... og så går vi op i bæredygtighed

Vi har en bred vifte af kompetencer og går op i de bæredygtige løsninger.

Vi opererer fra vores base i Greve, men er naturligvis til rådighed i forbindelse med større erhvervsopgaver på Fyn eller i Jylland. 

I vores logo figurerer der en albatros og det er ikke en tilfældighed. Vi har nemlig mange ting til fælles med denne pragtfugl: vi arbejder i døgndrift og er altid tidligt oppe. Det betyder at vi til hver en tid kan tilbyde dedikerede, professionelle og effektive hænder, når du skulle have brug for det!

kontakt os

AK Ejendomsservice ApS

Lunikvej 23, 2670 Greve

CVR: 40096523

Telefon: 31 31 76 20

Mail: info@akejendomsservice.dk