haveservice

Hos AK Ejendomsservice tilbyder vi alverdens services inden for havearbejde. Herunder græsslåning som kan blive ret omfangsrigt, hvis man ikke har den rette maskine til opgaven selv. Vi tilbyder græsslåning til private såvel som erhvervskunder og én ting, som i altid kan være sikre på, er, at græsplænen efterlades flot og veltrimmet. 

Det er helt op til jer at vælge, hvilken løsning i finder mest passende. Har i eksempelvis brug for en aftaleordning, hvor vi kommer på nogle forudbestemte datoer og dermed holder græsset pænt og nydeligt, kan vi sagtens finde ud af det.

Derudover tilbyder vi hækkeklipning. Det er vores erfaring, at hækkene trimmes og klippes ned mindst to gange årligt. Hækkeklipning kan sagtens gå hen og blive en kompleks størrelse, når høje og besværlige hække skal klippes. Derfor står vi til rådighed. Vi har alt det nødvendige udstyr og ekspertise til at give jer et godt resultat – hver gang. Har i brug for en aftaleordning, så finder vi også ud af det!

I tillæg til dette udfører vi et væld af opgaver inden for haveservice eksempelvis at lægge sten og fliser ud. Har du andre forespørgsler, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi tilbyder alle vores kunder et uforpligtigende tilbud og en kompetent vejledning.

Udtalelser fra vores kunder

"Deres have team er fantastisk"

Jeg anbefaler normalt aldrig virksomheder, MEN jeg bliver simpelthen nødt til at give AK Ejendomsservice et par ord med på vejen. Jeg er dybt imponeret over hvor effektive og ikke mindst hvor dygtige dette team her er! Deres HAVE TEAM er fantastiske. Ak Ejendomsservice er et eksempel på at service, kvalitet og færdigheder også kan komme med betalingsvenlige priser. Tak for jeres hjælp og jeres venlighed!  Jeg vil anbefale AK EJENDOMSSERVICE og det er ikke sidste gang.

Pernille Marcell

Skriv en anmeldelse til os på Facebook

Har du benyttet en af vores mange services og ønsker du at fortælle om din oplevelse? Så vil vi meget gerne høre din mening.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeld os på Facebook

​Kontakt os

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage med svar på mail inden for 3 timer i tidsrummet 08-22.

Ved akut behov ring på telefon31 31 76 20.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os

Vi er din totalleverandør

Vi er din totalleverandør med vores brede vifte af services.

Vi giver altid en fair pris på opgaven

​Vores priser er fair, så du får den bedste oplevelse.

I os får du en Flexible samarbejdspartner

Få lavet en aftale der passer til dig og dit behov allerede i dag

vores medarbejdere er STABILE

Vi vægter service højt og derfor har vi kun stabile medarbejdere.

hos os er der Døgnservice

Du kan ringe til os 24 timer i døgnet ved akut behov.

Vi klare alt for jer ... og så går vi op i bæredygtighed

Vi har en bred vifte af kompetencer og går op i de bæredygtige løsninger.

Vi opererer fra vores base i Greve, men er naturligvis til rådighed i forbindelse med større erhvervsopgaver på Fyn eller i Jylland. 

I vores logo figurerer der en albatros og det er ikke en tilfældighed. Vi har nemlig mange ting til fælles med denne pragtfugl: vi arbejder i døgndrift og er altid tidligt oppe. Det betyder at vi til hver en tid kan tilbyde dedikerede, professionelle og effektive hænder, når du skulle have brug for det!

kontakt os

AK Ejendomsservice ApS

Lunikvej 23, 2670 Greve

CVR: 40096523

Telefon: 31 31 76 20

Mail: info@akejendomsservice.dk