specialopgaver

Vi tilbyder et væld af specialopgaver hos AK Ejendomsservice. Det omfatter alt fra facaderens af udvendige bygninger, algebehandlinger, behandlinger til at fjerne og undgå skimmelsvamp til imprægnering af facaden, som minimere den fremtidige risiko for en krakeleret eller ødelagt facade. 

Derudover har vi erfaringerne med at fjerne betonsyre fra bordplader, som er dryppet ned fra loftet, som kan være en vanskelig opgave at udføre korrekt, hvis man ikke har det rette udstyr og produkter til det. Inden for gulvbehandlinger tilbyder vi polish-behandling, som både kan give dit gulv et nyt liv og/eller et nyt og moderne look.

På listen over specialopgaver finder du også elevatorrengøring af døre og rammer, som renses med stålrens på effektiv vis. Slutteligt kan vi tilbyde fjernelse af beton og mørtel på vinduesrammer, trapper og lignende uden at det beskadiges.

Har du forespørgsler?

Ring, hvis i har yderligere spørgsmål og hvis i har behov for at få et uforpligtigende tilbud på udførslen af en opgave. Hos AK ejendomsservice står vi altid klar til at vejlede og rådgive vores kunder efter bedste evne og med et glimt i øjet.

Udtalelser fra vores kunder

"Deres have team er fantastisk"

Jeg anbefaler normalt aldrig virksomheder, MEN jeg bliver simpelthen nødt til at give AK Ejendomsservice et par ord med på vejen. Jeg er dybt imponeret over hvor effektive og ikke mindst hvor dygtige dette team her er! Deres HAVE TEAM er fantastiske. Ak Ejendomsservice er et eksempel på at service, kvalitet og færdigheder også kan komme med betalingsvenlige priser. Tak for jeres hjælp og jeres venlighed!  Jeg vil anbefale AK EJENDOMSSERVICE og det er ikke sidste gang.

Pernille Marcell

Skriv en anmeldelse til os på Facebook

Har du benyttet en af vores mange services og ønsker du at fortælle om din oplevelse? Så vil vi meget gerne høre din mening.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Anmeld os på Facebook

​Kontakt os

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage med svar på mail inden for 3 timer i tidsrummet 08-22.

Ved akut behov ring på telefon31 31 76 20.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal du vælge os

Vi er din totalleverandør

Vi er din totalleverandør med vores brede vifte af services.

Vi giver altid en fair pris på opgaven

​Vores priser er fair, så du får den bedste oplevelse.

I os får du en Flexible samarbejdspartner

Få lavet en aftale der passer til dig og dit behov allerede i dag

vores medarbejdere er STABILE

Vi vægter service højt og derfor har vi kun stabile medarbejdere.

hos os er der Døgnservice

Du kan ringe til os 24 timer i døgnet ved akut behov.

Vi klare alt for jer ... og så går vi op i bæredygtighed

Vi har en bred vifte af kompetencer og går op i de bæredygtige løsninger.

Vi opererer fra vores base i Greve, men er naturligvis til rådighed i forbindelse med større erhvervsopgaver på Fyn eller i Jylland. 

I vores logo figurerer der en albatros og det er ikke en tilfældighed. Vi har nemlig mange ting til fælles med denne pragtfugl: vi arbejder i døgndrift og er altid tidligt oppe. Det betyder at vi til hver en tid kan tilbyde dedikerede, professionelle og effektive hænder, når du skulle have brug for det!

kontakt os

AK Ejendomsservice ApS

Lunikvej 23, 2670 Greve

CVR: 40096523

Telefon: 31 31 76 20

Mail: info@akejendomsservice.dk